Eurobasket

Σκαριόλο: «Αξίζουν μεγαλύτερο σεβασμό οι ψηλοί μας»

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο ζήτησε μεγαλύτερη προστασία από τους διαιτητές προς τους ψηλούς της Ισπανίας, μετά τη νίκη με 84-72 επί της Γερμανίας για τα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ.

Παράπονα για την αντιμετώπιση που έχουν Πάου και Μαρκ Γκασόλ από τη διαιτησία εξέφρασε ο Σέρτζιο Σκαριόλο μετά την πρόκριση της Ισπανίας στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ.

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη, Χρήστος Ρομπόλης

«Το μόνο παράπονο που έχω είναι πως οι ψηλοί μας αξίζουν μεγαλύτερο σεβασμό σε ό,τι αφορά στις επαφές. Νιώθω ότι θα πρέπει να καταλαβαίνουν περισσότερο οι αντίπαλοι τι θα πρέπει να τους επιτρέπεται να κάνουν. Ελπίζω οι διαιτητές να αναλύσουν την κατάσταση και να κάνουν το καλύτερο στα επόμενα ματς», ανέφερε ο Ιταλός προπονητής της εθνικής Ισπανίας.

Όσο για τη νίκη, είπε: «Είχαμε ένα άσχημο ξεκίνημα στον αγώνα. Όταν ανεβάσαμε την πίεση στην άμυνά μας κάναμε πολύ καλή δουλειά. Δώσαμε στον Σρέντερ κάποια περισσότερα σουτ, αλλά δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τους συμπαίκτες του και δεν βρήκε τρελό ρυθμό. Η Γερμανία είναι πολύ καλή ομάδα, με παίκτες ΝΒΑ και παίκτες που πρωταγωνιστούν στην Ευρώπη, αλλά βρήκαμε τον τρόπο να επικρατήσουμε. Ο Μαρκ στο τρίτο δεκάλεπτο έδειξε όλο το ταλέντο του, αλλά γενικά κάναμε ένα πολύ καλό ματς σαν ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x